UNIVERSITATEA "ȘTEFAN CEL MARE" DIN SUCEAVA FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE ȘI ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ

**Domeniul: ADMINISTRAREA AFACERILOR** 

Program de studiu: ADMINISTRAREA AFACERILOR

Forma de învățământ: IF Nr. locuri fără taxă: 15 Afișat astăzi: 31 iulie 2019

Ora:



## LISTA CANDIDAȚILOR ADMIȘI PENTRU LOCURILE CU FINANȚARE DE LA BUGET REZULTATE FINALE - SESIUNEA IULIE 2019

## CANDIDAȚI ÎNMATRICULAȚI

Nr. crt.	NUME	I.T	PRENUME	Nr. dosar	Media de admitere	Forma de finanțare	Observații
1	CRISTIAN	C.	ADRIANA-CRISTINA	E40	9,07	Fără taxă	
2	LEVINSCHI	A.I.	SEBASTIAN	A69	9,06	Fără taxă	
3	MEREUŢĂ	C.	ELISA	A182	8,97	Fără taxă	
4	DONISĂ	I.O.	ALEXANDRU	A296	8,68	Fără taxă	
5	ONOFREI	D.	ANA-MARIA	A230	8,56	Fără taxă	
6	SLUSAREC	P.	MARIA-MĂDĂLINA	A183	8,55	Fără taxă	
7	MITU	M.	ELENA-LAVINIA	A295	8,44	Fără taxă	
8	ALBU	D.D.	ELENA-DANIELA	A70	8,36	Fără taxă	
9	SOROHAN (GULICIUC)	F.D.	EMILIA-IRINA	A179	8,17	Fără taxă	
10	SAFTIUC	M.	ALEXANDRU - CRISTIAN	A227	8,17	Fără taxă	
11	ANUŢII	V.	VASILE-FLORIN	A278	8,04	Fără taxă	
12	MOVILĂ	E.	EUGENIU	A 40	8,00	Fără taxă	
13	PASCARU	1.	LIVIU	A90	7,83	Fără taxă	
14	FINIŞ	S.D.	Melina-Domnica	E21	7,81	Fără taxă	
15	HUŢANU	F.	DRAGOŞ	A 26	7,80	Fără taxă	

PREȘEDINTE COMISIE ADMITERE PE FACULTATE,

Prof. univ. dr. Carmen NASTASE

SECRETAR COMISIE ADMITERE PE FACULTATE,

Lector univ. dr. Cristinel ICHIM

UNIVERSITATEA "ȘTEFAN CEL MARE" DIN SUCEAVA FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE ȘI ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ

**Domeniul: ADMINISTRAREA AFACERILOR** 

Program de studiu: ADMINISTRAREA AFACERILOR

Forma de învățământ: IF

Nr. locuri cu taxă: 30

Afișat astăzi: 31 iulie 2019

Ora:



## LISTA CANDIDAȚILOR ADMIȘI PENTRU LOCURILE CU TAXĂ REZULTATE FINALE - SESIUNEA IULIE 2019

## CANDIDAȚI ÎNMATRICULAȚI

1	ANTON	S.	CEZAR-ANDREI	A93	7,75	Cu taxă	
2	BULIGA	1.	CARMEN	E18	7,69	Cu taxă	
3	CARAGEA	T.	DANIELA-IUSTINA	A118	7,52	Cu taxă	
4	LUNGU	C.	MIHAELA-BIANCA	A293	7,45	Cu taxă	
5	COSOVANU	C.	RALUCA-ELENA	E36	7,41	Cu taxă	
6	TRIFINA	V.	ELENA-DENISA	A255	7,31	Cu taxă	
7	CHIRILOAEA	N.T.	GEORGIANA	A240	7,29	Cu taxă	
8	TOMAŞCIUC	D.V.	COSMIN-SILVIU	A277	7,12	Cu taxă	
9	BULIGA	F.D.	VASILICĂ-ROBERT	E 17	7,07	Cu taxă	
10	IACOB	1.	IONUŢ-GABRIEL	A235	7,04	Cu taxă	
11	CONSTANTIN	M.	DANIELA	A209	7,04	Cu taxă	
12	NEGRUŞERI	V.	VERONICA-LĂCRĂMIOARA	A82	6,96	Cu taxă	
13	CAZAC	S.	LORENA-PETRONELA	A 10	6,88	Cu taxă	
14	PETRICEANU	C.	SEBASTIAN-FLORENTIN	A257	6,77	Cu taxă	
15	DAMIAN	C.	PAVEL-RĂZVAN	A95	6,70	Cu taxă	
16	GIURANIUC	N.	EMANUEL IONUŢ	A185	6,54	Cu taxă	
17	GHEORGHIŢANU	P.	RALUCA	E29	6,52	Cu taxă	
18	FINIŞ	L.	VASILE-ALEXANDRU	A291	6,48	Cu taxă	
19	NEMACIUC	C.	MIHAI-SEBASTIAN	A260	5,00	Cu taxă	

PREȘEDINTE COMISIE ADMITERE PE FACULTATE,

Prof. univ. dr. Carmen NASTASE

SECRETAR COMISIE ADMITERE PE FACULTATE,

Lector univ. dr. Cristinel ICHIM