Înscrieri 2018

Înscrieri iulie 2018

Numărul de înscriși pe zi Cumulativ
Licență ZI Licență ID Master
Program Conversie Profesională Program de Formare Continuă
Locuri speciale
Licee Rural – Licență Cetățeni de etnie rromă – Licență Cetățeni de etnie rromă – Master
Români de Pretutindeni*
Licență ZI Master
Rezultate Licență ZI – Ucraina Rezultate Licență – Diaspora
Rezultate finale după contestații Licență – Republica Moldova Rezultate Masterat – Români de Pretutindeni

ANUNȚ (Admitere români de pretutindeni – etapa a doua)

Începând din data de 2 august vor fi luate în considerare pentru înmatriculare numai cereri de înmatriculare însoțite de dosare complete (cu acte în original).

Începând din data de 1 august, candidații cu statutul de rezervă pot fi declarați admiși și inmatriculați pe un loc bugetat (fără taxă) dacă depun dosarele complete (cu acte în original) la universitate

Precizăm că, pentru înmatriculările făcute în această a doua etapă de admitere, nu putem garanta că locul bugetat (fără taxă) obținut este cu BURSĂ și cu CAZARE într-unul din căminele studențești. Precizăm că sunt disponibile locuri de cazare convenabile în oraș și vă putem sprijini în acest demers, începând cu 15 august, când vom anunța și situația finala a burselor și locurilor de cazare pentru cei înmatriculați în această a doua etapă.

Estimăm că toți cei care vor veni cu dosare complete până vineri, 3 august, vor putea beneficia de un loc bugetat, urmând ca pe 4 august să anunțăm situația actualizată a locurilor rămase disponibile.

Vă așteptăm cu drag la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava!

ANUNȚ

Candidații admiși trebuie să depună actele în original până cel târziu 8 august 2018 (interval orar 10.00 – 16.00; cu excepția zilelor de duminică) la Rectoratul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Corp E, parter.

IMPORTANT! Nedepunerea actelor în original duce la pierderea locului obținut în urma admiterii.

Până la data de 1 august 2018 trebuie depusă/transmisă cererea de înmatriculare (completată, semnată și scanată) pentru un singur program de studii dintre opțiunile la care candidatul a fost admis.

Cererea de înmatriculare poate fi depusă la sediul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Corp E, parter, Rectorat, dar se poate trimite și pe adresa admiteresuceava@usv.ro

Nedepunerea cererii de înmatriculare poate duce la pierderea statutului obținut la finalizarea procesului de înscriere.

Cererea de înmatriculare poate fi descărcată de aici.