Număr locuri – Români de pretutindeni – 2019

 

Sesiunea II – septembrie 2019


Cerere de înmatriculare pentru confirmarea locului   Cererea va putea fi depusă și în regim on-line.

Pentru candidații din această sesiune, nu se asigură locuri de cazare în anul universitar 2019-2020.

Licență ZI Masterat
Acte necesare admitere pentru absolvenții din Republica Moldova Acte necesare admitere pentru etnicii români din Ucraina

Dragi studenți,


Începând cu data de 2 septembrie 2019, veți primi pe adresa de e-mail, indicată în formularul de înscriere, aprobarea de școlarizare de la Ministerul Educației Naționale. Vă rugăm să consultați periodic email-ul. Aprobările de școlarizare sunt necesare în vederea obținerii vizei de studiu.

Dragi studenți,

În momentul în care vom primi aprobările de școlarizare de la Ministerul Educației, vi le vom trimite la adresele de email pe care le-ați indicat în formularul de înscriere.Vă rugăm să consultați periodic email-ul.

Aprobările de școlarizare sunt necesare în vederea obținerii vizei de studiu.

Candidații români de pretutindeni pot BENEFICIA de o noapte de cazare în căminul C4, gratuit, în vederea admiterii la USV.

ATENȚIE! Candidații etnici români NU pot depune dosare în regim on-line sau prin intermediul poștei electronice.

Candidații etnici români pot depune dosarele de înscriere cuprinzând NUMAI documente originale, în centrele de înscriere din Republica Moldova și Ucraina sau direct la USV (Serviciul de Relații Internaționale și Afaceri Europene), conform calendarului de admitere.

ATENȚIE! Candidații din diaspora vor depune la dosar declarația privind apartenența la identitatea culturală română certificată de Ambasadă/Consulat/Minister. (descarcă declarația)
Candidații care doresc retragerea dosarului de înscriere pot ridica documentele, personal sau prin intermediul unei alte persoane (împuternicite prin procură notarială), de la secretariatul Facultății la care s-au înscris (prima opțiune), până pe 2 august, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 8:00 – 16:00.

REGULAMENT ADMITERE – extras

 

Sesiunea I – iulie 2019

Licență ZI Masterat
Acte necesare admitere pentru absolvenții din Republica Moldova Acte necesare admitere pentru etnicii români din Ucraina